HTML

Tőzsde stratégiák tesztelése

Ebben a blogban a technikai elemzésen alapuló vagy akár a fundamentális elemzéseken alapuló stratégiákat tesztelünk.

Magasabb szintű elemzés

Ha van stratégiád, amit profi körülmények között tesztelnél, ha szeretnéd, hogy a komolyabb elemzéseket is elolvashasd ingyenesen, akkor iratkozz fel itt ingyenesen, kötelezettségek nélkül.

Feliratkozásért kattinthatsz ide is.

Tőzsde stratégia nélkül nem megy

2010.01.15. 17:09 :: Tőzsde elemező

A legfontosabb, hogy tisztázzuk, hogy minden profi tőzsdéző, vagy tőzsdeguru egyetért abban, hogy stratégia nélkül elvesztél a tőzsdén. Számtalan történet kering arról, hogy valaki csak úgy belecsapott a tőzsdézésbe, de még egy se végződött úgy, hogy gazdagon hagyta volna abba. (Pedig matematikailag van rá esély a véletlennek köszönhetően, de bizonyos emberi tulajdonásgok miatt ez nem valósul meg.)

Tehát kell egy stratégia!

De milyen? Technikai elemzés? Fundamentális? Fraktálok vagy periódikus jelzések?

Mi ezen elméleteket vesszük át először egyszerűen majd egyre inkább finomítva és, ami több, mi nem csak beszélünk róluk, hanem le is teszteljük hogyan működnek.

Szólj hozzá!

Címkék: tőzsde stratégia bevezetés

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdestrategiaktesztelese.blog.hu/api/trackback/id/tr271674942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása